Кои се карактеристиките на Cinema Wall Carpet?

2022-11-05

Заштитник на пламенКино ѕиден тепихs се направени од 100% трајни отпорни на пламен и еколошки влакна, а производот има различни бои. Дебелината на серијата руно и серијата на ленти е 2mm-4mm. Дебелината на плочата што апсорбира звук е 10mm-25mm. Оваа серија производи има пет отрови, нема иритирачки мирис и има добра топлинска изолација, апсорпција на звук, отпорност на пламен и други функции. Применливи прилики на кино ѕиден тепих: театри, конференциски сали и други сали, коридори, ѕидни здолништа итн.

Заштитник на пламенКино ѕиден тепихТие се направени со удирање со игла и други процеси за да се испреплетат различните влакна и да се заплеткуваат едни со други за да се стандардизира ткаенината, така што ткаенината е мека, полна, густа и цврста за да се постигнат различни дебелини за да се задоволат барањата за употреба. Исечени, спакувани во ролни. Вообичаени бои: црна, сива, црвена, сина, жолта, розова, зелена, кафеава.

Карактеристики на кино ѕиден тепих:
Ѕиден тепих Qdboss нема топка, без влакна, добра плошност, ефект на отпорност на пламен. Тепихот најчесто се користи на ѕид под 1,2 метар, тој е добар материјал за апсорпција на ниска фреквенција. И не е лесно да се извалкате на долната положба.

Понатамошна обработка на ѕидниот килим Кино:

Ширината на тепихот е 1,5 m. Може да се сече во различни големини како 1200x1200, 1200x600, 600x600, 300x300 или во кружна, шестоаголна форма или какви било неправилни форми. И направете различни форми или слики на ѕидот, за да не биде таа кукла, туку покреативна и пожива. Покрај ѕидот може да се користи и на подови.


Cinema Wall Carpet

Cinema Wall Carpet


Cinema Wall Carpet

X
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy