2019.7 Изложба за изградба на Кореја во Сеул, Кореја

2021-01-28

Korea Build се одржа од 3-7 јули 2019 година во Сеул, Кореја. Korea Build е најголемата и најпознатата изложба за градежен материјал во Кореја, ова е исто така прв пат за одделот QDboss во странство да изложи изложба за градежен материјал и да го истражува пазарот на Кореја.
Градот Кингдао има многу погодна состојба за транспорт и култура со Кореја. Потребен е само околу 1 час лет од Кингдао до Сеул, а 1 ден за испорака на стоки од пристаништето Кингдао до пристаништето во Кореја.
Qingdao Boss Flame Retardant Textile Materials, Co., Ltd (QDBOSS) како изложувач учествуваше во изложбата и постигна голем успех за да запознае нови клиенти и да разговара за поголема соработка со локалните компании.
Како професионален производител посветен на акустични решенија и кино проекти повеќе од 10 години, можеме да обезбедиме професионални совети и решенија за новите посетители.
Нашите акустични производи и производи за заштита од пламен (акустична плоча со полиестерски влакна, акустична плоча обвиткана со ткаенина, таван од фиберглас, ткаенина отпорна на оган) се подобредојдени за нашите клиенти од целиот свет и веќе воспоставивме деловни односи со клиенти од САД, Полска, Италија, Малезија, Виетнам, Индија, Бурма, Тајланд, Израел, Русија. Се гледаме следната година на изградбата на Кореја!
X
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy